KURSAI APIE ALKOHOLIO IR NARKOTIKŲ ŽALĄ ŽMOGAUS SVEIKATAI

03 Bal KURSAI APIE ALKOHOLIO IR NARKOTIKŲ ŽALĄ ŽMOGAUS SVEIKATAI

 

 

Alkoholio ir narkotikų žalos kursai  tai privalomieji mokymai asmenims, kurie būdami neblaivūs arba apsvaigę nuo narkotinių medžiagų pažeidė Lietuvos Respublikos įstatymus.

 

 

Po alkoholio ir narkotikų žalos kursų yra išduodamas sveikatos žinių atestavimo pažymėjimas, kurį privaloma pateikti policijoje prieš susigrąžinant vairuotojo pažymėjimą. Taip pat šis pažymėjimas yra reikalingas ir teisme, siekiant sutrumpinti vairuotojo pažymėjimo atėmimo laiką.

 

Kursai organizuojami pagal patvirtintą Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2016 m. liepos 17 d. įsakymą Nr. V-932 (Teisės aktų registre patvirtintą mokymo ir atestavimo tvarkos aprašą).

 

 

KAM SKIRTI ALKOHOLIO IR NARKOTIKŲ ŽALOS KURSAI?

Alkoholio ir narkotikų žalos kursai, tai privalomieji mokymai asmenims, kurie būdami neblaivūs arba apsvaigę nuo narkotinių medžiagų pažeidė Lietuvos Respublikos įstatymus. Dėl tokio tipo pažeidimo visi, medžioję, žvejoję arba vairavę transporto priemonę (automobilį, laivą, orlaivį ir kt.) neblaivūs, netenka vairavimo teisių ir pažymėjimų, leidžiančių dirbti su įvairaus pobūdžio transporto priemonėmis, taip pat žvejoti ar medžioti. Visi, norintys susigrąžinti teises ir leidimus, privalo lankyti alkoholio ir narkotikų žalos kursus, kuriuos organizuoja VšĮ ,,Tikra mityba“.

 

Registracija į kursus

Galima susisiekus su mumis el.paštu: info@tikramityba.lt arba  tel. 8 65232995.

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą