Jau Gruodžio 16 d. MOKYMAI „SVEIKOS MITYBOS ABC“ IR SVEIKATAI PALANKAUS MAISTO DEGUSTACIJOS

25 Lap Jau Gruodžio 16 d. MOKYMAI „SVEIKOS MITYBOS ABC“ IR SVEIKATAI PALANKAUS MAISTO DEGUSTACIJOS

VšĮ ,,Tikra mityba” kviečia Jus į paskaitų ciklą „Sveikos mitybos ABC“.
Artimiausia paskaita – gruodžio 16 d. 

Sekanti paskaita – sausio 21 d.

Paskaitas su praktiniais patarimais ir sveikatai palankaus maisto degustacijomis veda lektorės – sveikatai palankaus maisto technologės:

 Danguolė GasparavičienėDanguolė Gasparavičienė, daugiau nei 15 metų gilinasi ir analizuoja sveikatai palankios mitybos paslaptis, puikiai išmano maisto saugos ir kokybės reikalavimus.

 

 

 

13Raminta Bogušienė, sveikatai palankia mityba susidomėjo dar studijuodama maisto technologiją, tačiau sukaupta ilgametė patirtis maisto pramonėje ir ekologiškų produktų sertifikavimo sektoriuje leido ne tik pažinti visą maisto pramonės sektorių, technologijos subtilybes, teisės aktų reikalavimus, bet suformavo pagrįstą požiūrį į mitybą.

 

 

Paskaitų metu  lektorės atsakys į visus Jums rūpimus klausimus susijusius su sveikatai palankia mityba:

Sveikatai palanki mityba: mitai ir tiesos pagrįstos moksliniais tyrimais, gerais ir blogais pavyzdžiais.
Sveikos gyvensenos ir mitybos įpročių įtaka žmogaus organizmui.

Subalansuotos mitybos svarba šeimos kasdienybėje, teisingų mitybos įpročių formavimas šeimoje.
Pagrindiniai sveikos mitybos principai: maisto įvairumas, subalansuotumas, saikingumas, pagrindinės maistinės medžiagos ir jų poreikis bei nauda organizmui. Mitybos sezoniškumas. Maisto produktų ekologiškumas.

Ar turime galimybę rinktis sveikatai palankius maisto produktus.  Tausojantys patiekalai ant mūsų stalo – kas tai? Kas tie sveikatai nepalankūs maisto produktai. Transriebalai, akrilamidai??? Maisto sudedamosios dalys – palankios ir nepalankios sveikatai.

Išmoksite skaityti maisto produktų ženklinimo etiketes: į ką atkreipti dėmesį kasdienybėje renkantis maisto produktus (praktiniai pavyzdžiai ir analizė).

Ką reikia valgyti, kaip reikia valgyti ir kiek suvalgyti. Valgymo kultūros formavimas. Paskaitų metu gausite daug patarimų kaip sveikai maitintis, formuoti ir ugdyti valgymo kultūrą savo šeimose, o taip pat sveikatai palankių patiekalų gamybos principų ir receptų.

Pertraukų metu degustuosime mūsų šefo pagamintus sveikatai palankius patiekalus, kurių receptus galėsite išbandyti namuose.

Dalyvių registracijos anketa Sveikos mitybos ABC registracijos forma

Seminaro laikas – gruodžio 16 d. (nuo 17 val. iki 19 val.).

Seminaro vieta – VšĮ Kauno Mokslo ir technologijų parkas konferencijų salė. Adresas K. Petrausko g. 26, Kaunas.

Vieno seminaro kaina asmeniui (su maisto degustacija) – 30 Eur.
Seminaro trukmė – 2 val.

Kviečiame registruotis!

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą