Naujienos

19 Gru Kviečiame į kvalifikacijos kėlimo mokymus „DIETINIŲ IR PERSPEKTYVINIŲ VALGIARAŠČIŲ SUDARYMO PRINCIPAI. DIENOS RACIONO MAISTINGUMO IR ENERGINĖS VERTĖS SUDARYMAS.“

Mokymai vyks 2023 m. sausio 19 d. 13:00 val. virtualioje erdvėje naudojant ZOOM platformą. 12:30 val. Dalyvių registracija. 13:00 val. Mokymų pradžia. Mokymų kaina 80 Eur /asm. *Užsiregistravus iki gruodžio 31 d. kaina tik 75,00 Eur / asmeniui; **Užregistravus du ar daugiau dalyvių iš vienos įstaigos kaina 75...

Daugiau

15 Gru SALDŽIŲ BULVIŲ UŽKANDĖLĖS SU MORKOMIS IR BARAVYKAIS

Šiandien norime pasidalinti augaliniu šventiniam stalui puikiai tinkančiu receptu SALDŽIŲ BULVIŲ UŽKANDĖLĖMIS SU MORKOMIS IR BARAVYKAIS Gamybai reikės: 2 vnt. saldžiųjų bulvių (batatų);Nerafinuoto šalto spaudimo alyvuogių aliejaus (batatų aptepimui);Žiupsnelis druskos;Žiupsnelis juodųjų pipirų;3 vnt. avokadų;1  vnt. morkos;2 v. š. šaldytų baravykų;½ poro;1 v. š. nerafinuoto rapsų aliejaus (daržovių...

Daugiau
rankos, chalatas, higiena, putos, švara, tikra mityba

13 Gru HIGIENOS ĮGŪDŽIŲ MOKYMAI

Savarankiškai, nuotoliniu būdu, Jums patogiu laiku ir patogioje vietoje !!! Dirbantiems tiesiogiai su maistu (H10) ir dirbantiems ne tiesiogiai su maistu (HB) Higienos įgūdžių mokymas vykdomas mokantis savarankiškai. Jūs gausite savarankiško mokymosi programą, kurią perskaitę ir išmokę būsite atestuotas ir iškart įgysite sveikatos žinių ir įgūdžių atestavimo...

Daugiau

13 Gru MORKŲ IR KALIAROPIŲ SALOTOS SU RIEŠUTAIS

Dar viena idėja šventiniam stalui, paprastos, tačiau puikiai tinkančios MORKŲ IR KALIAROPIŲ SALOTOS SU RIEŠUTAIS Gamybai reikės: 2 vnt. morkų;50 g. kaliaropių;Sauja graikinių riešutų;1 v. š. kanapių aliejaus;Citrinos sulčių;1 a. š. medaus. Gamybos eiga: Morkos ir kaliaropės sutarkuojamos burokine tarka. Riešutai susmulkinami. Į dubenį dedamos tarkuotos morkos, kaliaropės, smulkinti riešutai, pilamas...

Daugiau

12 Gru ORKAITĖJE KEPTI BUROKĖLIAI

Artėjant šventėms dalinamės receptais, kuriuos galite panaudoti kurdami savo šventinį stalą! ORKAITĖJE KEPTI BUROKĖLIAI Gamybai reikės: 100 g. burokėlių;2 v. š. rafinuoto alyvuogių aliejaus;1 v. š. citrinos sulčių;2 česnako skiltelių;Žiupsnelio druskos;Žiupsnelio juodųjų pipirų. Gamybos eiga: Burokėliai nulupami ir supjaustomi skiltelėmis. Pjaustyti burokėliai dedami į dubenį. Citrinos plaunamos, perpjaunamos pusiau ir išspaudžiamos citrinų...

Daugiau