Specializuotų praktinių kvalifikacijos kėlimo kursų atgarsiai

11 Sau Specializuotų praktinių kvalifikacijos kėlimo kursų atgarsiai

 

Džiaugiamės dar nenuslūgusiais specializuotų praktinių kvalifikacijos kėlimo kursų įspūdžiais.

20171122_140418  20171122_140437

2017 metų lapkričio 22 bei gruodžio 6 dienomis, taip pat 2018 metų sausio 10 dieną, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Viešbučių ir restoranų sektoriaus gamybinėje bazėje vyko specializuoti praktiniai kvalifikacijos kėlimo kursai: ,,Sveikatai palankių pietų patiekalų gamyba, naujausių technologijų taikymas ir pateikimas vaikų valgiaraščiuose”

Tai antrasis tokio pobūdžio praktinių kvalifikacijos kėlimo kursų etapas. I etapas buvo organizuojamas 2017 metų pavasarį, kuomet buvo vykdomi kursai: ,,Sveikatai palankių pusryčių patiekalų gamyba, naujausių technologijų taikymas ir pateikimas vaikų valgiaraščiuose”.

 

Ateityje planuojami sekantys etapai bei naujos ir aktualios kursų temos.

 

Kursuose sulaukėme motyvuotų visuomenės sveikatos specialistų, virėjų bei kitų maisto gamybos specialistų. Kiekvienas susitikimas paliko vis šiltesnius įspūdžius bei padėkos žodžius.

 

24131704_923952711103182_1215120441673521128_o

Už šviežią vištieną, kuri kursų metu virsdavo ypatingais patiekalais, dėkojame AB ,,Vilniaus paukštynas”

24255009_923952364436550_1175255544803797014_o

24254965_923952187769901_1254593715808638499_o  24130540_923952914436495_7628889822235180603_o

23722268_919990988166021_6539514182699121341_n

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą