SPECIALISTAMS

Organizuojame įstaigų atsakingų specialistų (gamybos vadovų, dietistų, virėjų, visuomenės sveikatos) mokymus.

I. Specializuoti praktiniai kvalifikacijos kėlimo kursai ugdymo įstaigų maisto gamybos specialistams: Sveikatai palankių patiekalų ir užkandžių gamyba, naujausių technologijų taikymas ir pateikimas vaikų valgiaraščiuose (atskiri kursai temomis: pusryčių, pietų, priešpiečių/pavakarių, patiekalų, užkandžių ir desertų) su praktine patiekalų gamyba.

II. Saugus ir sveikatai palankus maista

Sveikatai palankus maistas (produktai), kas tai?

Kaip išsirinkti maisto produktus? Kuo vieni produktai skiriasi nuo kitų?

Maisto sauga, kokybė, sveikatai palankumas – kaip tai suderinti gaminant?

Kaip ir ką gaminti, kad išsaugoti maistinę vertę? Receptai, gaminimo principai, kaip modifikuoti turimus receptus?

Ką daryti, kad vaikai valgytų sveikiau?

III. Virtuvės personalo mokymai įmonės viduje maisto saugos, higienos, GHPT vidinio audito atlikimo ir tobulinimo klausimais:

Maisto sauga ir higiena. Reikalavimai, pareigos ir atsakomybė.

Kryžminė tarša ir jos prevencija maisto tvarkymo įmonėse.

IV. Kvalifikacijos kėlimo mokymai dietistams, visuomenės sveikatos specialistams pagal suderintas su SAM kvalifikacijos kėlimo programas.

NAUJIENA!!!!

IV.I Mokymų temas ir trukmę galima modifikuoti, suderinus tai su užsakovu. Mokymus organizuojame visoje Lietuvoje.