Kviečiame į specializuotus praktinius kvalifikacijos kėlimo kursus KAUNE vasario 19 d.

27 Sau Kviečiame į specializuotus praktinius kvalifikacijos kėlimo kursus KAUNE vasario 19 d.

Kviečiame sudalyvauti VšĮ ,,Tikros mitybos“ organizuojamuose specializuotuose praktiniuose kvalifikacijos kėlimo kursuose tema:

„Sveikatai palankus maistas ir naujos technologijos“

 

Kursų data ir laikas: 2020 m. vasario 19 d. (trečiadienis), pradžia: 14:00 val.

Vieta: Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Viešbučių ir restoranų sektoriaus gamybinė bazė.

Adresas: Poškos g. 23, Kaunas.

Tikslinė auditorija kvalifikacijos kėlimo kursai skirti vaikų ugdymo įstaigų, globos namų maitinimo skyriaus vadovams, virėjams, dietistams, visuomenės sveikatos specialistams ir kitiems atsakingiems maisto  specialistams, o taip pat technologijų mokytojams bei visiems besidomintiems sveikatai palankia mityba

Seminaro turinys:
Teorinė dalis (2,5 ak. val.)

  • naujos technologijos maiste ir sveikatai palankumas. Supermaistas – kur tiesa?
  • kaip atsirinkti sveikatai palankesnius maisto produktus,
  • sveikatingumo teiginiai ženklinimo etiketėje, ką jie reiškia ir ar tikrai sveikatai palankiau? Kaip jais nesusižavėti? Ar tikrai piene yra cukraus?
  • simboliu „Rakto skylutė“ paženklinti maisto produktai ir atitikties kriterijai
  • kaip spalvos gali pakeisti skonio suvokimą
  • sveikatai palankių patiekalų gamybos principai

Praktinis užsiėmimas (2,5 ak. val.)
3-jų sveikatai palankių patiekalų gamyba (užkandis, antras patiekalas, desertas), degustacija, įvertinimas, bei dalijimasis gerąja patirtimi.

Susitikimo lektorės:

                                             
Danguolė Gasparavičienė, VšĮ ,,Tikra Mityba“ steigėja, KTU įgijusi maisto technologijų magistro kvalifikacinį laipsnį, daugiau nei 15 metų gilinasi ir analizuoja sveikatai palankios mitybos paslaptis, puikiai išmano maisto saugos ir kokybės reikalavimus, technologijos subtilybes ir teisės aktų reikalavimus,  sveikos gyvensenos propaguotoja.

Giedrė Ciukšienė, Vyr. profesijos mokytoja, 12 m. darbo patirtis kulinarijos srityje dirbant KMPPMC. Besidominti ir propaguojanti sveiką gyvenimo būdą.

 

Kaina: 40 Eur asmeniui Į kainą įskaičiuota: dalomoji medžiaga, praktiškai pritaikomų sezoninių patiekalų receptų rinkinys, patiekalų degustacija, kvalifikacijos kėlimą patvirtinantys pažymėjimai, lektorių konsultacijos po seminaro.

Dalyvių skaičius ribotas! Skubėkite registruotis!

Registruotis galite iki vasario 11 d. tel. 8 68572544 arba el. paštu: info@tikramityba.lt

Kursuose su savimi turėkite prijuostę ir kepuraitę!

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą