Naujienos

31 Sau Kviečiame į praktinius kvalifikacijos kėlimo mokymus “STANDARTINIŲ IR GYDOMŲJŲ STANDARTINIŲ DIETŲ ĮGYVENDINIMO IŠŠŪKIAI“ Kaune

Kviečiame registruotis į praktinius kvalifikacijos kėlimo mokymus. Mokymai jau vasario 23 d. [pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://sveikosmitybosstandartas.lt/wp-content/uploads/2022/01/Programa-TM02-23-1.pdf download=false print=false fullscreen=false fullscreen_target=false fullscreen_text="View%20Fullscreen" zoom=auto search_term="" ] Loading…...

Daugiau

31 Sau Kviečiame į mokymus “NAUJŲ PATIEKALŲ ĮVEDIMAS Į GAMYBĄ. TECHNOLOGINIŲ KORTELIŲ SUDARYMO PRAKTIKUMAS”

Kviečiame registruotis į kvalifikacijos kėlimo mokymus. Mokymai jau kovo 3 d. [pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://sveikosmitybosstandartas.lt/wp-content/uploads/2022/01/Programa-TM03-03.pdf download=false print=false fullscreen=false fullscreen_target=false fullscreen_text="View%20Fullscreen" zoom=auto search_term="" ] Loading…...

Daugiau

31 Sau Kviečiame į praktinius kvalifikacijos kėlimo mokymus „GYDOMŲJŲ SPECIFINIŲ DIETŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMAS ASMENS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS ĮSTAIGOSE“ Kaune

Kviečiame registruotis į praktinius kvalifikacijos kėlimo mokymus. Mokymai jau kovo 9 d. [pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://sveikosmitybosstandartas.lt/wp-content/uploads/2022/01/Programa-TM03-09-1.pdf download=false print=false fullscreen=false fullscreen_target=false fullscreen_text="View%20Fullscreen" zoom=auto search_term="" ] Loading…...

Daugiau

31 Sau Kviečiame į mokymus “PERSPEKTYVINIŲ VALGIARAŠČIŲ SUDARYMO PRINCIPAI. DIENOS RACIONO MAISTINGUMO IR ENERGINĖS VERTĖS SKAIČIAVIMAS.“

Kviečiame registruotis į kvalifikacijos kėlimo mokymus. Mokymai jau kovo 24 d. [pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://sveikosmitybosstandartas.lt/wp-content/uploads/2022/01/Programa-TM03-24-1.pdf download=false print=false fullscreen=false fullscreen_target=false fullscreen_text="View%20Fullscreen" zoom=auto search_term="" ] Loading…...

Daugiau

28 Sau SAVAITĖS RECEPTAS – KUKURŪZŲ MILTŲ BLYNAI SU BANANAIS IR OBUOLIAIS!

Kad ateinantis savaitgalis būtų dar geresnis, o atsikėlus ryte nereikėtų „laužyti“ galvos „Kas šiandien pusryčiams?“ Mūsų pasiūlymas šio savaitgalio pusryčiams – KUKURŪZŲ MILTŲ BLYNAI SU BANANAIS IR OBUOLIAIS! Gamybai reikės: 1 vnt. nedidelio banano;50 g. kukurūzų miltų;8 g. spelta miltų;50 ml. pieno;30 ml. vandens;30 g. obuolių;1 a....

Daugiau

25 Sau Higienos įgūdžių mokymai

Savarankiškai, nuotoliniu būdu, Jums patogiu laiku ir patogioje vietoje !!! Dirbantiems tiesiogiai su maistu (H10) ir dirbantiems ne tiesiogiai su maistu (HB) Higienos įgūdžių mokymas vykdomas mokantis savarankiškai. Jūs gausite savarankiško mokymosi programą, kurią perskaitę ir išmokę būsite atestuotas ir iškart įgysite sveikatos žinių ir įgūdžių atestavimo...

Daugiau

18 Sau Sveikos mitybos produktai ir jų savybės

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) ir jai pavaldus Nacionalinis maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institutas (NMVRVI) prižiūri bei rūpinasi, kad Lietuvos rinkoje tiekiamas maistas būtų saugus, o vartotojai gautų kuo kokybiškesnę ir sveikesnę produkciją. NMVRVT Maisto rizikos vertinimo skyriaus vedėja Indrė Stoškuvienė parengė patarimų...

Daugiau

14 Sau Dėl maisto saugos reikalavimų nepaisymo sustabdyta mėsos perdirbimo įmonės veikla

Kauno regiono mėsos perdirbimo įmonė UAB „Skaistės mėsa“ (Marijampolės pl. 14, Kaunas) priversta stabdyti veiklą Valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai (VMVT) tikrinimo metu užfiksavus daug šiurkščių maisto saugos pažeidimų. Sprendimas taikyti griežčiausią sankciją – veiklos sustabdymą buvo priimtas įmonei nesilaikant maisto saugos ir higienos reikalavimų...

Daugiau

11 Sau VMVT parengė sušių gamintojams aktualias rekomendacijas

Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) specialistai parengė rekomendacijas, kuriomis siūloma naudotis sušių gamintojams. Rekomendacijos pirmiausia skirtos palengvinti viešojo maitinimo įmonių, kurios gamina ir tiesiogiai parduoda sušius vartotojams, gamybos procesą, tinkamai pasiruošti skirtingiems gamybos etapams, taip pat priminti apie mikrobiologinio užteršimo rizikas ir patarti, kaip...

Daugiau