Patiekalų receptūrų, technologinių kortelių rengimas bei koregavimas;
Vaikų valgiaraščių sudarymas (restoranai, kavinės ir kitos viešojo maitinimo įstaigos) remiantis sveikos mitybos principais;
Ikimokyklinio, bendrojo ugdymo, vaikų socialinės globos įstaigose individualių valgiaraščių rengimas ir derinimas su atsakinga institucija pagal LR SAM įsakymą Nr. V-964 ,,Dėl maitinimo organizavimo ikimokyklinio ugdymo, bendrojo ugdymo mokyklose ir vaikų socialinės globos įstaigose tvarkos aprašo patvirtinimo“ ir remiantis sveikos mitybos principais;
Įmonių specialistų konsultavimas valgiaraščių ir receptūrų tinkamų vegetarams, veganams ir maisto netoleruojantiems ar alergiškiems klientams rengimo klausimais;
Instruktuojame gaminantį ir aptarnaujantį personalą ruošti, pateikti, ženklinti valgiaraščiuose sveikatai palankius patiekalus;
Rengiame valgiaraščius nurodant maisto alergenus ar maisto netoleravimą sukeliančias medžiagas pagal Europos Parlamento ir Tarybos Reglamentą (ES) Nr. 1169/2011 „Dėl informacijos apie maistą teikimo vartotojams, kuriuo iš dalies keičiami Europos Parlamento ir Tarybos reglamentai (EB) Nr. 1924/2006 ir (EB) Nr. 1925/2006 bei kuriuo panaikinami Komisijos direktyva 87/250/EEB, Tarybos direktyva 90/496/EEB, Komisijos direktyva 1999/10/EB, Europos Parlamento ir Tarybos direktyva 2000/13/EB, Komisijos direktyvos 2002/67/EB ir 2008/5/EB bei Komisijos reglamentas (EB) Nr. 608/2004“.
Vaisių ir daržovių, grūdų ir jų produktų, duonos ir pyrago gaminių, mėsos, žuvies, pieno, užkandžių ir kitų maisto produktų kūrimo pasiūlymai, technologinio proceso rengimas, priežiūra ir kontrolė;
Maisto produktų ženklinimo reikalavimų ir teiginių apie maisto produktų maistingumą ir sveikatingumą vartojimo atitikimų priežiūra teisės aktams.
Dėl Jums iškilusių klausimų ir reikalingų konsultacijų prašome susisiekite el. paštu info@tikramityba.lt, tel. +370 652 32995