RECEPTAS – Garuose keptos batatų lazdelės su prieskoninėmis žolelėmis

batatai, tikra mityba, žalia, lėkštė, sveikos mitybos standartas, kepta garuose

14 Bal RECEPTAS – Garuose keptos batatų lazdelės su prieskoninėmis žolelėmis

Gamybai reikės:

  • 325 g. batatų;
  • 20 g. aliejaus;
  • 2 sk. česnako;
  • Druskos;
  • Pipirų;
  • Prieskoninių žolelių;
  • Rozmarinų.

Gamybos eiga:

  1. Batatai nulupami, nuplaunami ir supjaustomi lazdelėmis.
  2. Česnakai susmulkinami.
  3. Pjaustytos batatų lazdelės apšlakstomos aliejumi, apiberiamos smulkintais česnakais, prieskoninėmis žolelėmis, druska, pipirais ir dedamos į kepimo skardą.
  4. Kepama orkaitėje apie +185-+190°C temperatūroje apie 15-20 min.

Skanaus!

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą