07 Sau Receptas – Špinatų keksiukai

Gamybai reikės:
- 330 g. kvietinių miltų;
- 150 ml. pieno 2,5 %;
- 130 g. špinatų;
- 85 g. bananų;
- 1 vnt. kiaušinio;
- 50 g. sviesto 82 %;
- 15 g. medaus;
- 1 a. š. kepimo miltelių;
- Žiupsnelis druskos.
Gamybos eiga:
Į dubenį beriami miltai, kepimo milteliai, druska ir viskas gerai išmaišoma. Sviestas išlydomas. Į kitą dubenį dedami bananai, špinatai, pilamas pienas, dedami kiaušiniai, medus ir viskas sutrinama elektriniu-rankiniu trintuvu (blenderiu). Į sutrintą masę sudedama miltų masę ir viskas gerai išmaišoma. Gauta masė dedama į keksiukų formeles ir kepama orkaitėje +180-190°C temperatūroje apie 25-30 min.
Skanaus!
Komentarų nėra