RECEPTAS – VARŠKĖS IR PILNO GRŪDO KAPOTŲ AVIŽINIŲ KRUOPŲ PAPLOTĖLIAI SU BANANAIS!

24 Vas RECEPTAS – VARŠKĖS IR PILNO GRŪDO KAPOTŲ AVIŽINIŲ KRUOPŲ PAPLOTĖLIAI SU BANANAIS!

Dar viena puiki idėja penktadienio vakarienei ar savaitgaliui, kuri tiks ir vaikams! VARŠKĖS IR PILNO GRŪDO KAPOTŲ AVIŽINIŲ KRUOPŲ PAPLOTĖLIAI SU BANANAIS!

Gamybai reikės:

  • 70 g. viso grūdo kapotų avižinių kruopų;
  • Vandens (kruopų virimui);
  • 180 g. varškės 9 %;
  • 1 vnt. kiaušinio;
  • 55 g. bananų.

Gamybos eiga:

  1. Avižinės kruopos pilamos į puodą su verdančiu vandeniu ir verdamos apie 5-10 min.
  2. Išvirusios kruopos paliekamos išbrinkti apie 10 min ir atvėsinamos.
  3. Kiaušiniai išplakami.
  4. Bananai supjaustomi griežinėliais.
  5. Į dubenį dedamos virtos, atvėsintos avižinės kruopos, išplakti kiaušiniai, varškė, pjaustyti bananai ir viskas gerai sutrinama elektriniu – rankiniu trintuvu (blenderiu).
  6. Tešla šaukštu pilama į kepimo skardą su kepimo popieriumi. Formuojami paplotėlių pusgaminiai. Kepama orkaitėje +185-+190°C temperatūroje apie 25-30 min.

Skanaus!

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą