SAVAITĖS RECEPTAS – PASTARNOKŲ KOŠĖ

pastarnokai, balta, dubenėlis, košė, tikra mityba

16 Rgs SAVAITĖS RECEPTAS – PASTARNOKŲ KOŠĖ

Kuomet atsibosta įprasti variantai ir kyla klausimas, kuo būtų galima juos pakeisti… Turime Jums pasiūlymą! Išbandykite pastarnokų košę! Puikus garnyras, pagyvinti jau įprastus patiekalus.

Gamybai reikės:

  • 280 g. pastarnokų;
  • 500 ml. vandens;
  • 40 ml. pieno 2,5 %;
  • 5 g. sviesto 82 %;
  • Druskos;
  • Prieskoninių žolelių.

Gamybos eiga:

Pastarnokai plaunami, nulupami, supjaustomi kubeliais, dedami į verdantį vandenį ir verdami apie 25 min. Vėliau nupilamas vanduo. Atskirame inde kaitinamas sviestas su pienu iki ne žemesnės kaip +85°C temperatūros. Kaitinto pieno ir sviesto mišinys supilamas ant virtų pastarnokų, beriama druska, prieskoninių žolelių mišinys ir masė sutrinama elektriniu – rankiniu trintuvu (blenderiu).

Skanaus!

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą