SAVAITĖS RECEPTAS – ŠALTSRIUBĖ SU AGURKAIS IR RIDIKĖLIAIS

ridikėliai, agurkai, šaltsriubė, tikra mityba

12 Geg SAVAITĖS RECEPTAS – ŠALTSRIUBĖ SU AGURKAIS IR RIDIKĖLIAIS

Artėjant šiltajam metų sezonui norime su Jumis pasidalinti ŠALTSRIUBĖS SU AGURKAIS IR RIDIKĖLIAIS receptu!

Gamybai reikės:

  • 500 ml. kefyro 2,5 %;
  • 20 g. ridikėlių;
  • 300 g. agurkų;
  • Krapų;
  • Svogūnų laiškų;
  • Citrinos;
  • Šiek tiek joduotos druskos;
  • Šiek tiek juodųjų pipirų.

Gamybos eiga:

  1. Agurkai plaunami, nulupami ir supjaustomi kubeliais.
  2. Ridikėliai plaunami ir supjaustomi griežinėliais.
  3. Krapai ir svogūnų laiškai plaunami, nusausinami ir smulkiai supjaustomi.
  4. Citrinos plaunamos ir išspaudžiamos citrinų sultys.
  5. Į puodą dedami supjaustyti agurkai, krapai, svogūnų laiškai, pjaustyti ridikėliai, pilamas kefyras, citrinų sultys, beriama druska ir pipirai.
  6. Viskas sutrinama elektriniu-rankiniu trintuvu (blenderiu).

Skanaus!

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą