SAVAITĖS RECEPTAS – VARŠKĖS APKEPAS SU AVIŽINIAIS DRIBSNIAIS, BANANAIS IR VYŠNIOMIS

vyšnios, riešutai, varškės apkepas, raudona

29 Lie SAVAITĖS RECEPTAS – VARŠKĖS APKEPAS SU AVIŽINIAIS DRIBSNIAIS, BANANAIS IR VYŠNIOMIS

Šiandien pasidalinsime dar vienu receptu su vyšniomis. Išmėginkite ORKAITĖJE KEPTĄ VARŠKĖS APKEPĄ SU AVIŽINIAIS DRIBSNIAIS, BANANAIS IR VYŠNIOMIS!

Gamybai reikės:

  • 900 g. varškė 9 %;
  • 5 vnt. kiaušinių;
  • 140 g. avižienių dribsnių;
  • 230 g. bananų;
  • 140 g. vyšnių;
  • 40 g. lazdyno riešutų;
  • Aliejaus (ištepti skardą).

Gamybos eiga:

  1. Kiaušiniai išplakami.
  2. Varškė pertrinama.
  3. Į dubenį dedami išplakti kiaušiniai, pertrinta varškė ir viskas gerai išmaišoma.
  4. Bananai supjaustomi griežinėliais ir sutrinami.
  5. Į dubenį su kiaušinių ir varškės mase dedami trinti bananai, avižų dribsniai ir viskas geria išmaišoma.
  6. Į kepimo skardą išteptą aliejumi pilama varškės masė ir paliekama pastovėti apie 10-15 min.
  7. Riešutai susmulkinami.
  8. Į kepimo skardą ant apkepo masės dedami smulkinti riešutai, vyšnios ir kepama orkaitėje +180-+190°C apie 25-30 min.

Skanaus!

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą