
29 Lie SAVAITĖS RECEPTAS – VARŠKĖS APKEPAS SU AVIŽINIAIS DRIBSNIAIS, BANANAIS IR VYŠNIOMIS
Šiandien pasidalinsime dar vienu receptu su vyšniomis. Išmėginkite ORKAITĖJE KEPTĄ VARŠKĖS APKEPĄ SU AVIŽINIAIS DRIBSNIAIS, BANANAIS IR VYŠNIOMIS!
Gamybai reikės:
- 900 g. varškė 9 %;
- 5 vnt. kiaušinių;
- 140 g. avižienių dribsnių;
- 230 g. bananų;
- 140 g. vyšnių;
- 40 g. lazdyno riešutų;
- Aliejaus (ištepti skardą).
Gamybos eiga:
- Kiaušiniai išplakami.
- Varškė pertrinama.
- Į dubenį dedami išplakti kiaušiniai, pertrinta varškė ir viskas gerai išmaišoma.
- Bananai supjaustomi griežinėliais ir sutrinami.
- Į dubenį su kiaušinių ir varškės mase dedami trinti bananai, avižų dribsniai ir viskas geria išmaišoma.
- Į kepimo skardą išteptą aliejumi pilama varškės masė ir paliekama pastovėti apie 10-15 min.
- Riešutai susmulkinami.
- Į kepimo skardą ant apkepo masės dedami smulkinti riešutai, vyšnios ir kepama orkaitėje +180-+190°C apie 25-30 min.
Skanaus!
Komentarų nėra