SAVAITĖS RECEPTAS – VIRTI RYŽIŲ MAKARONAI SU RIKOTA IR POMIDORAIS

Makaronai, pomidorai, špinatas, įrankiai, lėkštė, tikra mityba

23 Rgs SAVAITĖS RECEPTAS – VIRTI RYŽIŲ MAKARONAI SU RIKOTA IR POMIDORAIS

Šiandien su Jumis norime pasidalinti VIRTŲ RYŽIŲ MAKARONŲ SU RIKOTA IR POMIDORAIS receptu! Tikrai labai skanu!

Gamybai reikės:

  • 250 g. ryžių makaronų su bolivinėmis balandomis ir burnočiais;
  • 3 skiltelės česnako;
  • 100 g. vyšninių pomidoriukų;
  • Aliejaus (kepimui);
  • 100 g. rikotos sūrio;
  • Druskos;
  • Pipirų;
  • Prieskoninių žolelių;
  • Bazilikų.

Gamybos eiga:

Makaronai dedami į puodą su verdančiu vandeniu ir verdami apie 7-8 min. Išvirę makaronai nukošiami. Česnakai susmulkinami. Vyšniniai pomidoriukai plaunami ir perpjaunami pusiau. Bazilikai susmulkinami. Smulkinti česnakai, pjaustyti vyšniniai pomidoriukai kepinami keptuvėje su įkaitintu aliejumi, +140-+150°C temperatūroje apie 5 min. Ant kepintų česnakų, pomidorų dedamas rikotos sūris, beriama druska, pipirai, prieskoninių žolelių mišinys, smulkinti bazilikai ir viskas kepinama dar apie 3-5 min. Kepintos daržovės su rikota sumaišomos su virtais makaronais.

Skanaus!

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą