SAVAITĖS RECEPTAS – VYŠNIŲ IR PERSIKŲ GLOTNUTIS

stiklinė, mėta, šiaudelis, raudona

22 Lie SAVAITĖS RECEPTAS – VYŠNIŲ IR PERSIKŲ GLOTNUTIS

Vyšnios… Dar vienas vasaros sezono skanumynas! Siūlome išmėginti VYŠNIŲ IR PERSIKŲ GLOTNUTĮ.

Gamybai reikės:

  • 200 ml. migdolų pieno;
  • 2 saujos vyšnių;
  • 1 vnt. persiko.

Gamybos eiga:

  1. Persikas nuplaunamas, perpjaunamas pusiau ir išimamas kauliukas.
  2. Vyšnios plaunamos, išimami kauliukai.
  3. Į elektrinį trintuvą dedamos vyšnios, persikas, pilamas migdolų pienas ir viskas sutrinama iki vienalytės konsistencijos.

Skanaus!

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą