Specializuoti praktiniai kvalifikacijos kėlimo kursai ugdymo įstaigų maisto gamybos specialistams!

30 Spa Specializuoti praktiniai kvalifikacijos kėlimo kursai ugdymo įstaigų maisto gamybos specialistams!

 

Sveikatai palankių pietų patiekalų gamyba, naujausių technologijų taikymas ir pateikimas vaikų valgiaraščiuose

Data ir laikas: 2017 m. lapkričio 22d. (trečiadienis), 14 val.

Vieta: Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Viešbučių ir restoranų sektoriaus gamybinėje bazėje, adresu: Poškos g. 23, Kaunas.

Tikslinė auditorija: Kvalifikacijos kėlimo kursai skirti ikimokyklinio ugdymo įstaigų maitinimo skyriaus vadovams, virėjams, dietistams ir kitiems atsakingiems specialistams.

Seminaro tikslai: 

  • Susipažinti su kulinarijos naujovėmis, jos vystymosi tendencijomis bei maisto pateikimo tendencijomis vaikų ugdymo įstaigose.
  • Tobulinti ugdymo įstaigų maisto gamybos specialistų profesinę kvalifikaciją, skatinant įtraukti į vaikų valgiaraščius kuo daugiau sveikatai palankesnių maisto produktų ir patiekalų.
  • Perteikti naujausių technologijų taikymą pietų patiekalų gamyboje vykdant praktinį mokymą kursų metu pritaikant realioje darbo vietoje.

Seminaro turinys:

Teorinė dalis (2 ak. val.)

  • Sveikatai palankūs pietų patiekalai vaikų valgiaraštyje..Rekomenduojami maisto produktai ir patiekalai.
  • Tausojantys gaminimo būdai.  Patarimai ir rekomendacijos kaip gaminti, kad būtų išsaugota kuo daugiau naudingų vaiko organizmui maistinių ir kitų vertingų medžiagų, kaip praturtinti pietų patiekalus vertingomis medžiagomis.
  • Sveikatai palankių pietų patiekalų gamybos tendencijos, technologinės naujovės, dekoravimas ir   patiekalų pateikimas vaikų ugdymo įstaigose.
  • Paprastų, lengvai pagaminamų patiekalų receptai ir idėjos vaikų pietų stalui.

Kavos pertrauka

Praktinis užsiėmimas (2,5 ak. val.)

Sveikatai palankesnių pusryčių patiekalų gamyba, Degustacija. Įvertinimas. Dalijimasis gerąja patirtimi.

Seminaro lektorės:

d2615b13-c4aa-4333-9281-5dc736a52a26 Danguolė Gasparavičienė, VšĮ ,,Tikra Mityba“ steigėja, KTU įgijusi maisto technologijų magistro kvalifikacinį laipsnį, daugiau nei 15 metų gilinasi ir analizuoja sveikatai palankios mitybos paslaptis, puikiai išmano maisto saugos ir kokybės reikalavimus, technologijos subtilybes ir teisės aktų reikalavimus,  sveikos gyvensenos propaguotoja.

20171024_093843 Giedrė Ciukšienė, Vyr. profesijos mokytoja, 12 m. darbo patirtis                kulinarijos srityje dirbant KMPPMC. Besidominti ir propaguojanti sveiką gyvenimo būdą.

Kaina: 39 Eur

Į kainą įskaičiuota: dalomoji medžiaga, praktiškai pritaikomų pietų patiekalų receptai, kavos pertrauka ir patiekalų degustacija, kvalifikacijos kėlimą patvirtinantys pažymėjimai, lektorių konsultacijos po seminaro.

Registracija:

Dalyvių skaičius ribotas!

Registruotis tel. 868572544 arba el. paštu: info@tikramityba.lt

Su savimi turėti prijuostę ir kepuraitę!

Be pavadinimo

Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą