11 Sau Specializuotų praktinių kvalifikacijos kėlimo kursų atgarsiai
Džiaugiamės dar nenuslūgusiais specializuotų praktinių kvalifikacijos kėlimo kursų įspūdžiais.
2017 metų lapkričio 22 bei gruodžio 6 dienomis, taip pat 2018 metų sausio 10 dieną, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Viešbučių ir restoranų sektoriaus gamybinėje bazėje vyko specializuoti praktiniai kvalifikacijos kėlimo kursai: ,,Sveikatai palankių pietų patiekalų gamyba, naujausių technologijų taikymas ir pateikimas vaikų valgiaraščiuose”
Tai antrasis tokio pobūdžio praktinių kvalifikacijos kėlimo kursų etapas. I etapas buvo organizuojamas 2017 metų pavasarį, kuomet buvo vykdomi kursai: ,,Sveikatai palankių pusryčių patiekalų gamyba, naujausių technologijų taikymas ir pateikimas vaikų valgiaraščiuose”.
Ateityje planuojami sekantys etapai bei naujos ir aktualios kursų temos.
Kursuose sulaukėme motyvuotų visuomenės sveikatos specialistų, virėjų bei kitų maisto gamybos specialistų. Kiekvienas susitikimas paliko vis šiltesnius įspūdžius bei padėkos žodžius.
Už šviežią vištieną, kuri kursų metu virsdavo ypatingais patiekalais, dėkojame AB ,,Vilniaus paukštynas”
Komentarų nėra