Mokymų įrašai

14 Rgs Mokymų įrašai

 “Bendrieji maisto saugos ir higienos principai

💻 Mokymų įrašas


Sveikatai palankus maistas. Maisto produktų ženklinimas. Perdirbti ir neperdirbti maisto produktai.“

💻 Mokymų įrašas


Sveikos mitybos principai. Sveikatą tausojantys maisto gamybos būdai.

💻 Mokymų įrašas


Maisto higieną ir maitinimą vaikų ugdymo įstaigose reglamentuojačių teisės aktų nuostatų pakeitimai ir naujovės

💻 Mokymų įrašas


Pacientų maitinimo organizavimas asmens sveikatos priežiūros įstaigose

💻 Mokymų įrašas


Maitinimo organizavimas suaugusiųjų asmenų stacionarios socialinės globos įstaigose

💻 Mokymų įrašas


Patiekalų receptūrų ir technologinių aprašymų sudarymo principai. Patiekalo maistinės ir emerginės vertės apskaičiavimas

💻 Mokymų įrašas


Dietinių ir perspektyvinių valgiaraščių sudarymo principai. Dienos raciono maistingumo ir energinės vertės sudarymas

💻 Mokymų įrašas


Share
Komentarų nėra

Rašyti komentarą