14 Rgs Mokymų įrašai
“Bendrieji maisto saugos ir higienos principai“
💻 Mokymų įrašas
“Sveikatai palankus maistas. Maisto produktų ženklinimas. Perdirbti ir neperdirbti maisto produktai.“
💻 Mokymų įrašas
“Sveikos mitybos principai. Sveikatą tausojantys maisto gamybos būdai.“
💻 Mokymų įrašas
“Maisto higieną ir maitinimą vaikų ugdymo įstaigose reglamentuojačių teisės aktų nuostatų pakeitimai ir naujovės“
💻 Mokymų įrašas
“Pacientų maitinimo organizavimas asmens sveikatos priežiūros įstaigose“
💻 Mokymų įrašas
“Maitinimo organizavimas suaugusiųjų asmenų stacionarios socialinės globos įstaigose“
💻 Mokymų įrašas
“Patiekalų receptūrų ir technologinių aprašymų sudarymo principai. Patiekalo maistinės ir emerginės vertės apskaičiavimas“
💻 Mokymų įrašas
“Dietinių ir perspektyvinių valgiaraščių sudarymo principai. Dienos raciono maistingumo ir energinės vertės sudarymas“
💻 Mokymų įrašas
Komentarų nėra