12 Geg SAVAITĖS RECEPTAS – ŠALTSRIUBĖ SU AGURKAIS IR RIDIKĖLIAIS
Artėjant šiltajam metų sezonui norime su Jumis pasidalinti ŠALTSRIUBĖS SU AGURKAIS IR RIDIKĖLIAIS receptu!
Gamybai reikės:
- 500 ml. kefyro 2,5 %;
- 20 g. ridikėlių;
- 300 g. agurkų;
- Krapų;
- Svogūnų laiškų;
- Citrinos;
- Šiek tiek joduotos druskos;
- Šiek tiek juodųjų pipirų.
Gamybos eiga:
- Agurkai plaunami, nulupami ir supjaustomi kubeliais.
- Ridikėliai plaunami ir supjaustomi griežinėliais.
- Krapai ir svogūnų laiškai plaunami, nusausinami ir smulkiai supjaustomi.
- Citrinos plaunamos ir išspaudžiamos citrinų sultys.
- Į puodą dedami supjaustyti agurkai, krapai, svogūnų laiškai, pjaustyti ridikėliai, pilamas kefyras, citrinų sultys, beriama druska ir pipirai.
- Viskas sutrinama elektriniu-rankiniu trintuvu (blenderiu).
Skanaus!
Komentarų nėra